Cara Nak Buat Kulit Karipap Yang Rangup

Masa masak bahan puding guna periuk yang tebal dan kacau selalu atas api perlahan supaya adunan tak mudah hangus kat bahagian bawah dan tak berketul. Kalau tak nak letak gula langsung untuk bancuhan puding pun boleh sebab karamel tu dah cukup manis.


Resipi Karipap Kentang Yang Kulitnya Kekal Rangup Sampai Ke Petang Sedap

Boleh juga guna gula stevia sebagai pengganti gula.

. Cara buat sambal tempoyak. Malah kek red velvet dia buat juju terkejut ada zesss lemon di rasai diatas krim putihnya. 1287 Followers 395 Following 27 Posts - See Instagram photos and videos from Abdou A.

Tak tau nak pilih yang mana sebab semua sajian kuih muih dan keknya secukup rasa. Karipap pusing dia ranggup serawa durian dengan potongan pulut berbentuk kiub kecil senang di jamah lemang lembut cicah dengan rendangnya mengimbau memori di kampung. Bagi yang belum ada idea nak masak apa di bulan Ramadan ni apa kata cuba menu mudah dan ringkas ni.

Tumbuk cili padi gaul dengan tempoyak dan tambah sedikit garam. MENU 10 Masak lemak siput sedut. Rangup Sampai Ke Petang.

Kulit Karipap Berjerawat Macam Ni Memang Sedap.


Cara Buat Kulit Karipap Yang Rangup Dan Tahan Lama Youtube


Cara Cara Buat Kulit Karipap Yang Sedap Kekal Rangup Hingga Ke Malam


Cara Cara Buat Kulit Karipap Yang Sedap Kekal Rangup Hingga Ke Malam


Resepi Kulit Karipap Rangup Pasti Suka Bidadari My

No comments for "Cara Nak Buat Kulit Karipap Yang Rangup"